Traxie biedt ook voor taxichauffeurs diverse voordelen. Onder andere op het gebied van kosten en gebruiksgemak.

Flexibel zonder chauffeurskaart

Er is geen chauffeurskaart meer nodig! Deze zit gewoon digitaal op je smartphone. In geval van verlies, diefstal of defect van de smartphone kan de chauffeur binnen vijftien minuten zijn chauffeurskaart en gegevens overzetten op een andere telefoon.

Gebruiksgemak

De chauffeur gebruikt zijn eigen smartphone om zijn rust- en rijtijden te registreren. Dit gaat eenvoudig via een app met dezelfde herkenbare indeling als de rest van de smartphone. Via een beveiligde dataverbinding worden de ritgegevens online opgeslagen.

Betaalbaar

De oplossing met een slimme stekker en de applicatie op je smartphone hebben de potentie om goedkoper te zijn dan huidige BCT apparaten. Veel mensen beschikken al over een smartphone welke gebruikt kan worden. De slimme stekker is minder complex en hoeft niet te worden ingebouwd.

Overzichtelijke ritgegevens

De ritgegevens en de arbeids- en rustgegevens kunnen eenvoudig worden teruggevonden op je app en online. Op deze manier kun je altijd gemakkelijk beschikken over je eigen informatie.

Automatische updates

Updates van zowel de applicatie als de slimme stekker worden automatisch naar de apparaten gestuurd. Hiermee wordt een bezoek aan de werkplaats voor een software update overbodig gemaakt.