top-image

Kiwa Register

Traxie is een initiatief van Kiwa Register. Kiwa Register legt zich toe op het efficiƫnt verwerken van aanvragen voor formele vergunningen en wettelijke bevoegdheden in de transportsector. Jaarlijks verstrekt Kiwa namens de Minister van Infrastructuur en Waterstaat ruim 100 duizend vergunningen en bevoegdheden aan natuurlijke personen en bedrijven in de luchtvaart, zeevaart, binnenvaart en het personen- en vrachtvervoer over de weg.

Kiwa Register is onderdeel van Kiwa N.V. Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met onze services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgen we voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten. Dat doen we in een groot aantal marktsegmenten, van de bouw- en energiesector tot de drinkwaterindustrie, gezondheidszorg en agro, veevoer en voeding. Bij Kiwa werken meer dan 4300 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Aziƫ en Zuid-Amerika.

Meer weten?

Meer weten over Traxie of andere activiteiten van Kiwa Register? Neem contact met ons op via de contact pagina.

  • Kiwa Register richt zich op het verlenen van vergunningen binnen Nederland. Ga voor meer informatie naar www.kiwaregister.nl.

  • Kiwa Licensing richt zich op verlenen van vergunningen voor overheden en organisaties buiten Nederland. Ga voor meer informatie naar www.kiwalicensing.com.