Hoe is Traxie ontstaan?

Kiwa Register heeft het concept Traxie ontwikkeld. Dit om een beter alternatief te bieden voor de registratie van arbeids- en rusttijden binnen de taxi markt.

Het doel van het concept is te laten zien dat er mogelijkheden zijn voor een systeem welke voor alle spelers binnen de taximarkt voordelen biedt. Kiwa hoopt dan ook dat andere partijen in de markt het concept als een positief alternatief zien en er een samenwerking ontstaat om een beter alternatief neer te zetten.

Voor de ontwikkelingen van Traxie is uitgegaan van de doelen, eisen en randvoorwaarden voor een alternatief voor de huidige boordcomputer taxi, beschreven in het evaluatierapport boordcomputer taxi. Daarbij is gekeken naar het verbeteren van zowel het afgifteproces als het gebruiksgemak van de producten welke door Kiwa Register worden uitgegeven.

Op dit moment is Traxie geen bestaand product. Er wordt een testversie van het concept gebouwd. Met deze testversie wordt een kleinschalige test uitgevoerd om te ervaren of Traxie in de praktijk ook daadwerkelijk de voordelen kan bieden zoals op deze website geschetst.

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse naar Traxie of de testversie? Neemt u dan gerust contact op middels het contactformulier of mail naar info@traxie.nl.